Beste ouders,

Elke week gaan uw kinderen weer met enthousiasme naar het zwembad. Trekken de badkleding en kleren aan en plonsen 3 kwartier in het water. Maar wat doen ze eigenlijk die 3 kwartier en wat leren ze allemaal? Om jullie een beter beeld van de zwemlessen te geven introduceren wij het Ouder-Kind zwemmen. Vaders en/of moeders mogen met de kinderen een les mee doen. Alles wat de kinderen normaal doen, zullen jullie ook ervaren. Van de kleine niveaus tot de hoge brevetten. Lekker drijven op uw buik of rug, een baantje schoolslag met in het midden een potlood naar de bodem. Of als u kind al verder is een klos gooien of een bevrijdingsgreep leren. Iemand redden uit het water, hoe doen we dat eigenlijk?
Met tips en trucks zullen jullie samen met jullie kinderen een leuke, interactieve en gezellige avond beleven. En wie weet heeft uw dochter of zoon wel nog tips voor jullie?

Wanneer gaat dit plaats vinden? Op dinsdag 23 oktober en vrijdag 26 oktober, in het vakje van uw zoon of dochter.

OuderKindZwemmen

Mocht u meerdere kinderen hebben zwemmen kan u de lessen natuurlijk opdelen zodat u overal een stukje mee kan zwemmen.
We hopen u allen te zien in het zwembad en een gezellig baantje mee te zwemmen! En natuurlijk voor een gezellig praatje met de instructeur. Vergeet uw zwemkleding niet!

Namens alle aanspreekpunten van de dinsdag en vrijdag
Volker, Marco, Chantal, Marije en Tamara


Sponsors

In/uitloggen

Inloggen

Lidmaatschap en Lesgeld

Het bestuur wil u er graag nogmaals op wijzen dat u de mogelijkheid heeft de zwemles 3 keer per jaar op te zeggen, dat betekent dat men kan opzeggen;

  • voor 1 maart, de zwemles stopt per 1 april
  • voor 1 juli, de zwemles stopt per 1 september
  • voor 1 december, de zwemles stopt per 1 januari 

Wanneer u niet tijdig opzegt, dient u het zwemgeld tot de volgende opzegdatum te betalen.
Binnen 4 weken krijgt u bericht van uitschrijving indien dit niet het geval is verzoeken wij u contact op te nemen met het  secretariaat