Binnen de Goudse Reddingsbrigade zijn we altijd op zoek naar vrijwilligers die zich samen met ons willen inzetten voor de brigade in breedste zin van het woord: lesgevers, bar medewerkers, commissieleden en bestuursleden.

Op dit moment hebben wij 2 vacatures in het bestuur die we graag op korte termijn willen invullen. Mocht je geïnteresseerd zijn om de Goudse Reddingsbrigade te ondersteunen, maar onderstaande functies passen niet helemaal bij wat je zou willen doen, neem dan contact op met een van de bestuursleden in het zwembad of met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan kunnen we samen kijken hoe je je steentje bij kan dragen.


(Vice)Voorzitter
De rol van de (vice)Voorzitter is veelzijdig. Je bent samen met het Dagelijks Bestuur van de brigade een belangrijke “steunpilaar” voor de brigade en haar bestuurders. Je geeft samen met het bestuur richting aan de brigade. We zijn op zoek naar een netwerker en een ambassadeur voor de brigade. Een belangrijke taak is het positioneren van de vereniging en het aangaan van samenwerkingsverbanden. Hiervoor onderhoud je contacten met leden en belanghebbende partners. Tevens zie je er op toe dat gemaakte afspraken binnen de brigade worden nagekomen. Andere taken die door de voorzitter worden ingevuld zijn het voorzitten van de bestuursvergaderingen en de algemene ledenvergadering.

Uit interne onderzoek onder leden is onderstaande profielschets gekomen voor de (vice-)voorzitter.
  • Is het gezicht van de Goudse reddingsbrigade.
  • Heeft gevoel voor de verhoudingen binnen verenigingen (mensenkennis / luisterend oor / communicatief) en kan netwerken.
  • Is een verbindende persoonlijkheid, die mensen kan motiveren en inspireren.
  • Is gedreven in het bereiken van doelstellingen die onze brigade verder helpen en is zorgvuldig in de weg die hierbij gekozen wordt.
  • Is lid of wordt lid van de Goudse Reddingsbrigade.
Commissaris met portefeuille brigade toekomstbestendig maken
Samen met het dagelijks bestuur en de overige commissarissen werk je aan het beleid van de brigade dat er op gericht is om de brigade toekomstbestendig te maken. In overleg met de verschillende disciplines binnen de brigade (het lesgeven (technische commissie), de wedstrijdgroep (wedstrijdcommissie), de varende redders (vaarcommissie), EHBO en ARBO) inventariseer je waar de behoefte voor de toekomst liggen. Samen wordt er een beleidsplan opgesteld waarin dit wordt vastgelegd. Vervolgens ga je aan de slag om het plan uit te voeren en verder richting de toekomst uit te werken.

Sponsors

In/uitloggen

Lidmaatschap en Lesgeld

Het bestuur wil u er graag nogmaals op wijzen dat u de mogelijkheid heeft de zwemles 3 keer per jaar op te zeggen, dat betekent dat men kan opzeggen;

  • voor 1 maart, de zwemles stopt per 1 april
  • voor 1 juli, de zwemles stopt per 1 september
  • voor 1 december, de zwemles stopt per 1 januari 

Wanneer u niet tijdig opzegt, dient u het zwemgeld tot de volgende opzegdatum te betalen.
Binnen 4 weken krijgt u bericht van uitschrijving indien dit niet het geval is verzoeken wij u contact op te nemen met het  secretariaat