In de periode van 18 november tot 1 december zal een extra controle plaatsvinden op de toegang tot het zwembad bij de lessen van de GRB. Heeft u geen toegangspas dan kunt u dus niet deelnemen aan de lessen en wordt de toegang geweigerd. U bent zelf verantwoordelijk voor een geldige toegangspas. Ieder lid heeft bij aanmelding een geldige toegangspas gekregen. Bij vermissing, defect raken dient u zelf voor een nieuwe pas te zorgen.

Bent u uw clubcard kwijt of verloren, dan moet u als volgt handelen. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bel met 088-5387088 en we zorgen dat je een vervangende pas ontvangt.

Als iemand zijn kaart kwijt is, zijn de kosten voor een nieuwe kaart € 5,00, te voldoen aan European Sports Company (ESC). Dit gaat via IDEAL. De ESC stuurt de kaart direct naar het lid.
De Goudse Reddinsbrigade vraagt alleen kaarten aan voor nieuwe leden. Deze worden altijd direct naar het lid verzonden


Sponsors

In/uitloggen

Lidmaatschap en Lesgeld

Het bestuur wil u er graag nogmaals op wijzen dat u de mogelijkheid heeft de zwemles 3 keer per jaar op te zeggen, dat betekent dat men kan opzeggen;

  • voor 1 maart, de zwemles stopt per 1 april
  • voor 1 juli, de zwemles stopt per 1 september
  • voor 1 december, de zwemles stopt per 1 januari 

Wanneer u niet tijdig opzegt, dient u het zwemgeld tot de volgende opzegdatum te betalen.
Binnen 4 weken krijgt u bericht van uitschrijving indien dit niet het geval is verzoeken wij u contact op te nemen met het  secretariaat