De coöperatieve Rabobank gelooft je samen sterker bent. Daarom helpt Rabobank Gouwestreek de lokale gemeenschap graag vooruit door dichtbij het lokale verenigingsleven te staan en hierin actief te investeren door o.a. sponsoring en donaties. Hiermee tonen zij hun betrokkenheid aan de lokale verenigingen en stichtingen door te helpen hun ambities te realiseren. Om deze samenwerking te versterken organiseren zij  de Rabobank Sponsorfietstocht in de Gouwestreek.

Gratis deelname!
Jouw gratis deelname levert sponsorgeld op voor de Goudse Reddingsbrigade, goedkoper kan je onze vereniging niet steunen. Iedereen mag voor de Goudse Reddingsbrigade fietsen, dus ook familie en vrienden! Vergeet hen daarom ook niet te mee te vragen!

Sponsorbedrag
De Rabobank Sponsorfietstocht werkt heel eenvoudig. Voor iedereen die namens de Goudse Reddingsbrigade meedoet en de Sponsorfietstocht uitrijdt, stort de Rabobank een sponsorbedrag in de kas van de vereniging.
€ 5,= (15 km),
€ 10,= (30 km)
€ 20,= (60 km) 
€ 25,= (75 km) voor de wielerroute 
Er kan dus een serieus sponsorbedrag bij elkaar gefietst worden.


Startplaats
Er kan gestart worden vanaf drie locaties: GRTC Excelsior in Gouda, KV IJsselvogels in Moordrecht en VV ASW in Waddinxveen. Deze locaties zijn tevens stempellocaties.

Startpunt in Gouda is: GRTC Excelsior (bij de wielerbaan), Kale Jonkerpad 3, 2805 LD Gouda.
Er kan op deze locatie gestart worden tussen 11.30 - 12.00 uur.
Deelnemers aan de 60km route kunnen starten tussen 10.00 – 11.00 uur.
De wiellerroute start om 9.30, 10.30 en 11.30


Aanmelding
Meld je persoonlijk aan bij de inschrijftent op het startpunt. Hier ontvang je een route- en stempelkaart. De Goudse Reddingsbrigade heeft startnummer 30, zet dit nummer duidelijk op je stempelkaart! Deze stempelkaart moet je persoonlijk bij de stempelpost(en) laten afstempelen. Alleen een volledig ingevulde stempelkaart die vóór 16.00 uur op zaterdag 30 juni 2018 is ingeleverd bij één van de stempelposten, geeft recht op een vergoeding voor de club. Let hier dus goed op!

Alvast bedankt namens de Goudse Reddingsbrigade.
Wij wensen iedereen een sportieve en veilige fietstocht!!

Sponsors

In/uitloggen

Lidmaatschap en Lesgeld

Het bestuur wil u er graag nogmaals op wijzen dat u de mogelijkheid heeft de zwemles 3 keer per jaar op te zeggen, dat betekent dat men kan opzeggen;

  • voor 1 maart, de zwemles stopt per 1 april
  • voor 1 juli, de zwemles stopt per 1 september
  • voor 1 december, de zwemles stopt per 1 januari 

Wanneer u niet tijdig opzegt, dient u het zwemgeld tot de volgende opzegdatum te betalen.
Binnen 4 weken krijgt u bericht van uitschrijving indien dit niet het geval is verzoeken wij u contact op te nemen met het  secretariaat