Wij zijn op zoek naar ouders of leden die op de dinsdag of vrijdagavond in de horeca van het Groenhovenbad willen helpen. Zwemt uw zoon of dochter en u zit daar te wachten terwijl uw zoon of dochter zwemt dan is het mogelijk dat u voor ons in de horeca vrijwilligerswerk kan verrichten. Hierdoor verdienen wij als Goudse Reddingsbrigade huur terug wat ten dienste komt aan al onze leden zodat we het lesgeld minimaal moeten verhogen.
Dit kan op dinsdagavond en de vrijdagavond van 18:30 tot 21:30 uur. Het is ook mogelijk dat u maar 1 uur deze dienstverlening doet wanneer uw kind zwemt. Dat is geen probleem want alle kleine beetjes helpen en vele handen maken licht werk.
Er kan bij voldoende aanmeldingen ook per toerbeurt gewerkt worden.

Wij hopen dat u zich aanmeldt, want ook wij zetten ons vrijwillig in.

U kunt zich aanmelden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

In/uitloggen

Lidmaatschap en Lesgeld

Het bestuur wil u er graag nogmaals op wijzen dat u de mogelijkheid heeft de zwemles 3 keer per jaar op te zeggen, dat betekent dat men kan opzeggen;

  • voor 1 maart, de zwemles stopt per 1 april
  • voor 1 juli, de zwemles stopt per 1 september
  • voor 1 december, de zwemles stopt per 1 januari 

Wanneer u niet tijdig opzegt, dient u het zwemgeld tot de volgende opzegdatum te betalen.
Binnen 4 weken krijgt u bericht van uitschrijving indien dit niet het geval is verzoeken wij u contact op te nemen met het  secretariaat