De lifesaving sport is de enige sport ter wereld waar de deelnemers eerst de vaardigheden leren om zich zelf en andere te redden om daarna deze vaardigheden te gebruiken in de sportcompetitie.

Lifesaving is een spectaculaire sportvorm die is afgeleid van het echte reddingswerk. Een combinatie van techniek, kracht, souplesse en snelheid bepalen uiteindelijk de prestaties op de verschillende onderdelen zoals Board Rescue Race, Beachflags, Ocean (wo)men 200 meter Superlifesaver en Popduiken.

Sinds de oprichting van de Goudse Reddingsbrigade in 1921 wordt er al deelgenomen aan wedstrijden. Al veel zwembaden in Nederland hebbe nde Goudse zwemmeers bezocht en vaak ook met eremetaal als resultaat. In de laatste paar jaar gaan onze zwemmers ook steeds vaker de grens over om elder in Europa hun krachten te meten. Vanaf 2013 wordt er getraind in ons "thuisbad" het Groenhovenbad in Gouda. De Ocean trainingen zijn wekelijks te bezoeken van april ot september bij de Surfplas in Reeuwijk op zaterdagochtend.

De Goudse sporters komen bijna allemaal uit de eigen vereniging: De Goudse Reddingsbrigade. U kunt ons steunen door nu lid te worden van de vrienden van de GRB: De Club van 50.

De club van 50 bestaat uit leden, vrienden en kennisen kortom iedereen die het lifesaving team van de Goudse Reddingsbrigade een warm hart toedraagt door de club financieel te ondersteunen.  De club van 50 werd op 14 september 2013 opgericht met als belangrijkste doel het financieel ondersteunen van het lifesaving team van de Goudse Reddingsbrigade. 

Als lid van de Club van 50 betaal je per jaar €50,- per jaar of meer en steun je direct het lifesaving team van de Goudse Reddingsbrigade. Het lidmaatschap geldt voor 1 jaar en en zal steeds stilzwijgend worden verlengd met 1 jaar. De inleg zal worden gebruikt voor investeringen van bijzondere aard zoals het aanschaffen en onderhouden van speciale wedstrijdmaterialen. 

De volgende sportvrienden steunen het Goudse Lifesaving Team

Diana Wassenaar

Familie van Loon

Familie van Grieken

Familie te Hennepe 

Remmelt Daling

Tatum en Micky Perdijk 

+ 13 vrienden van de Club van 50


Sponsors

In/uitloggen

Inloggen

Lidmaatschap en Lesgeld

Het bestuur wil u er graag nogmaals op wijzen dat u de mogelijkheid heeft de zwemles 3 keer per jaar op te zeggen, dat betekent dat men kan opzeggen;

  • voor 1 maart, de zwemles stopt per 1 april
  • voor 1 juli, de zwemles stopt per 1 september
  • voor 1 december, de zwemles stopt per 1 januari 

Wanneer u niet tijdig opzegt, dient u het zwemgeld tot de volgende opzegdatum te betalen.
Binnen 4 weken krijgt u bericht van uitschrijving indien dit niet het geval is verzoeken wij u contact op te nemen met het  secretariaat